Gå rett til innhold

Webinarer våren 2024

Intro webinar Kunnskapombarn no

I løpet av våren 2023 lanserte vi en serie av webinarer på Kunnskapombarn.no, med bidrag fra eksperter fra alle de fire regionale sentrene (RKBU og RBUP). Denne serien fortsatte gjennom høsten, og nå er også vårens program klart.

Hver fredag, fra kl 10 til 11, tilbyr vi et gratis webinar som dekker en rekke forskjellige emner. Alle disse er basert på solid forskning og er nyttige for å utvide eller oppdatere din kunnskapsbase. Vårt mål er å gi deg som profesjonell muligheten til å lære noe nytt eller oppdatere kunnskapen du allerede har, noe som kan være nyttig i ditt daglige arbeid.

Vi har lagt merke til at mange ikke bare deltar i webinarene live (selv om noen er forhåndsinnspilt), men også ser dem i opptak på de forskjellige sentrenes egne kanaler. Du vil generelt alltid kunne finne lenker til tidligere webinarer på Kunnskapombarn.no på vår webinarside. Vi har som mål å holde hvert webinar tilgjengelig i minst ett år.

Gå inn på webinarsiden for å se vårens foreløpige program. Det er ikke alle webinarene som har all informasjon og påmeldingslenker klare, men dette blir oppdatert fortløpende.