Gå rett til innhold

Påmeldingen til Nå de små er åpnet

Nå de små 2023 minimert

Velkommen til årets Sped- og småbarnskonferanse - Nå de små! Konferansen vil igjen foregå heldigitalt den 30. mars 2023, og programmet er nå klart. Som deltaker vil du få gratis tilgang til konferansen i 2 måneder etter endt konferanse, slik at du har mulighet til å se de forskjellige foredragene når det passer deg.

Konferansen har blitt arrangert over flere år nå og har vært en suksess. Det høye nivået på foredragene og har blitt godt mottatt og i 2022 var den første gangen konferansen fikk en skikkelig studioproduksjon ved Studio Akrinn hos NTNU. I år vil konferansen selvsagt fortsette å fokusere på de små, og ha en bred tilnærming til emnet. Konferansen arrangeres av RKBU Midt-Norge, i samarbeid med RKBU Vest, RKBU Nord, RBUP Øst og Sør, samt Statsforvalteren i Trøndelag og Statsforvalteren i Møre og Romsdal. 


Nå de små 2022
Fra Studio Akrinn i 2022 med programlederne Unni Tranaas Vannebo og Maja Sandmo Grip. Foto: Frode Fossvold-Jørum/NTNU

Programmet består av foredrag fra anerkjente eksperter innenfor fagfeltet. Foredragsholderne vil dele sin kompetanse og erfaring, og diskutere aktuelle temaer innenfor sped- og småbarns psykiske helse. Du vil lære mer om søvn hos små barn, og hvordan du kan veilede familier som strever med søvn. Det vil også være foredrag om alkohol i svangerskapet og kommunikasjon med foreldre, samt om oppfølging og behandling i perinatal fase for kvinner med bipolar lidelse og andre alvorlige psykiske lidelser.

I tillegg vil du lære mer om hvile i barnehagen og mulighetene fra et kroppslig og sanselig perspektiv i det fysiske innemiljøet. Du vil også få innsikt i hvordan du kan hjelpe sårbare foreldre med perinatal psykisk helse, og lære mer om utestenging fra lek i barnehagen og hvordan du kan bekjempe mobbing.

Konferansen vil åpne med en velkomsttale fra Abid Raja, og vil avsluttes med en oppsummering og diskusjon ledet av Kristine Asmervik. Alle foredragsholderne er anerkjente eksperter innenfor sine fagområder, og de vil dele sin kunnskap og erfaring med deg.

Som tidligere nevnt, vil konferansen foregå heldigitalt, noe som betyr at du kan se foredragene når det passer deg. Påmeldingen er nå åpen, og du kan registrere deg på nettsiden til Nå de små.

Vi håper å se deg på Sped- og småbarnskonferansen - Nå de små!